Percheziţii la doi contrabandişti de ţigări din Hunedoara

13 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

         Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane din municipiul Hunedoara, în cadrul unui dosar penal vizând comiterea unor infracţiuni de contrabandă.
În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării, de la cele două adrese, 839 de pachete de ţigări de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Prejudiciul estimat de activitatea infracţională a celor în cauză este de peste 8.000 de lei.
Oamenii legii au stabilit că ţigaretele, provenind din spaţiul extra-comunitar, erau comercializate pe piaţa neagră, pe raza municipiului Hunedoara.
Cele două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Hunedoara pentru audieri şi luarea măsurilor legale, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.
În urma probatoriului administrat, unul dintre cei doi hunedoreni, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale. (M. Crivăţ)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Piroiu spune:

    Calin ciota si antinie adrian – sifoanele Hd- i-au dat in primire.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgătorul unei locuinţe descoperit de poliţişti

În 9 august, poliţiştii din Lupeni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate că în perioada 31 iulie...

Reorganizare la Serviciul pentru Protecţia Animalelor

Ce se întâmplă cu Serviciul Judeţean pentru Protecţia Animalelor fără Stăpân (SJPAS) Hunedoara, după ce Consiliul Judeţean nu mai poate...

Petrecere mare la Zam

Zilele Comunei Zam, ajunse la ediţia a VI-a, se vor desfăşura în intervalul 15-16 august, în organizarea administraţiei publice locale....

Închide