Penultima etapă a turului Ligii a IV-a a fost favorabilă oaspeţilor

Din cele şapte partide disputate în penultima rundă a sezonului de toamnă din Liga a IV-a, patru au revenit oaspeţilor. Astfel, CS Hunedoara, Inter Petrila, Şoimul Băiţa şi Victoria Călan s-au impus, acumulând puncte importante în clasament.

Petrila a câştigat duelul ultimelor campioane
Liderul competiţiei, CS Hunedoara, nu a avut probleme pe terenul din Dealul Institutului, impunându-se clar, scor 5-0 în faţa Universităţii Petroşani. Echipa lui Mircea Alic jr. îşi menţine astfel avansul de şase puncte avut în faţa celor de la Inter Petrila şi Retezatul Haţeg. Campioana en-titre a câştigat fără drept de apel, scor 5-1, duelul orgoliilor jucat în fieful celor de la Hercules Lupeni, campionii de acum două ediţii. Victoria la scor a ajutat trupa lui Adrian Cîmpean să urce din nou pe locul 2, la golaveraj, în faţa Retezatului Haţeg. Aceasta a învins greu pe Jiul Petroşani, trecând cu 2-1 de echipa lui Horaţiu Popa, după ce alb-negrii au condus cu 1-0 la pauză.

Băiţa, succes dramatic şi important la Geoagiu
Un succes important a obţinut Şoimul Băiţa în deplasarea de la Geoagiu. Gruparea antrenată de Marius Tănasă a câştigat cu 1-0, graţie unui gol marcat de căpitanul Flaviu Chelariu în ultimul minut de joc, şi a urcat pe locul 4, chiar în faţa adversarei sale. Victoria Călan a egalat şi ea la puncte pe Gloria Geoagiu după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul Aurului Certej iar cea mai clară victorie a gazdelor a obţinut-o Aurul Brad, care a învins cu 4-0 pe Dacia Orăştie. În schimb, Minerul Uricani a reuşit al doilea succes din acest campionat, învingând cu 2-0, într-un derbi zonal, pe CSM Vulcan.
Liga a IV-a, etapa a XIV-a
Universitatea Petroşani – CS Hunedoara 0-1
Hercules Lupeni – Inter Petrila 1-5
Retezatul Haţeg – Jiul Petroşani 2-1
Gloria Geoagiu – Şoimul Băiţa 0-1
Aurul Certej – Victoria Călan 0-2
Aurul Brad – Dacia Orăştie 4-0
Minerul Uricani – CSM Vulcan 2-0
CNS Cetate II Deva a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest în ploaie la Deva

Ieri seară, între orele 18,30 şi 19,30, pe o ploaie mocănească, aproximativ 80-100 de cetăţeni, de toate vârstele, mobilizaţi de

Ruben Stănilă, enciclopedia vie a plantelor de leac de la Pojoga

Într-un sat de la limita vestică a judeţului, într-o căsuţă modestă, locuieşte un om a cărui înfăţişare şi grai te...

Bal caritabil organizat de Clubul Rotary Deva Castrum

Comunitatea trebuie ajutată, iar pentru acest lucru e nevoie de implicare. Astfel, vineri seara, la sala Bliss din Deva a...

Închide