Pensionar înşelat de escroci

Un bărbat de 72 de ani din Deva a fost escrocat de bani de nişte indivizi care l-au minţit că sunt de la o firmă de deratizare şi că au de făcut o „lucrare” în apartamentul septuagenarului. Deveanul a apelat la ajutorul poliţiştilor în speranţa că îşi va recupera paguba.
Acesta le-a spus oamenilor legii că în data de 13 decembrie, doi necunoscuţi care, sub pretextul mincinos că sunt angajaţi ai unei firme de deratizare, au pătruns în locuinţă cu acordul său, iar după anumite „lucrări de deratizare” şi „verificări la reţeaua de apă”, i-au solicitat 128 lei. După ce le-a dat banii, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat. Acum, poliţiştii încearcă să-i prindă pe cei doi indivizi şi să-i tragă la răspundere pentru fapta lor.
Frecvent, poliţiştii hunedoreni se confruntă cu cazuri de persoane în vârstă înşelate de bani prin diverse metode, unele dintre ele fiind escrocate de sume de mii de euro. Tocmai de aceea, le recomandă oamenilor să fie prudenţi şi să nu le permită necunoscuţilor să le intre în locuinţă şi să solicite chitanţă/ factură pentru orice serviciu prestat la domiciliu. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.