EvenimentFlash

Pedofilul englez are mustrări de conştiinţă

03 dorday

Dana Istudor

Paul Richard Dorday (foto), profesorul englez acuzat de pedofilie, le-a spus judecătorilor din Petroşani, că regretă că a abuzat mai mulţi minori din Valea Jiului. Pedofilul a lăsat să se înţeleagă că îl mustră conştiinţa, în încercarea sa de a obţine clemenţa judecătorilor.

„Vreau să se facă dreptate”
Dorday este judecat în dosarul 10303/278/ 2009 pentru infracţiunea „act sexual cu un minor”, el fiind acuzat că a abuzat de cel puţin 20 de băieţi cu vârsta cuprinsă între 13 şi 17 ani. Ieri, la Judecătoria Petroşani a fost un nou termen în acest dosar de pedofilie, şedinţa de judecată desfăşurându-se cu uşile închise, pentru protecţia minorilor. Părinţii copiilor abuzaţi de către Dorday au luat calmante, pentru a se putea abţine să nu-l linşeze pe englez. „Am luat Distonocalm, să nu îmi vină să-l omor cu mâinile mele în faţa judecătorului. Copilul meu este afectat şi acum de ceea ce s-a întâmplat. Am depus toate certificatele medicale la dosar şi vreau să se facă dreptate. Copilul este consiliat psihologic şi mai are nevoie de ajutor pentru a-şi reveni. Nu vreau altceva, decât să înfunde puşcăria”, a spus tatăl unuia dintre minorii abuzaţi.
Bărbatul de 42 de ani este acuzat de procurorii DIICOT că a întreţinut relaţii sexuale cu zeci de băieţi minori în mai multe apartamente din cartierul Aeroport, o zonă săracă a Petroşaniului, dar şi în Bucureşti, Craiova sau Constanţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura