Eveniment

Pedofilii, judecaţi cu uşile închise

Dana Istudor

Cei doi pedofili care au abuzat mai mulţi băieţi minori din Valea Jiului au ajuns ieri în faţa magistraţilor de la Judecătoria Petroşani, la un nou termen în acest dosar de pedofilie.

Cei doi pedofili, englezul Paul Richard Dorday şi topograful român Mihai Silviu (foto), sunt acuzaţi că au abuzat sexual de mai mulţi minori, dar şi de alte infracţiuni cu privire la pedofilie. Cauzele distincte au avut un numitor comun, fiind judecate cu uşile închise, pentru a fi protejată identitatea minorilor abuzaţi. Procesul pedofilului englez a început la ora 11, iar în sala de şedinţe au fost şi părinţii copiilor abuzaţi. Ieri, a început şi judecarea complicelui pedofilului englez care acţiona în Valea Jiului, în lipsă, deoarece acesta nu a fost încă prins de autorităţi. Pe numele lui Ionel Macă a fost emis un mandat de urmărire naţională şi internaţională. Pe baza informaţiilor deţinute de anchetatori, se pare că Macă a plecat deja din România şi se află într-o ţară din Europa. Paul Richard Dorday a beneficiat de un translator autorizat, plătit de statul român.

Tot ieri, în altă sală a Judecătoriei Petroşani, a avut loc şi înfăţişarea lui Mihai Silviu, tânărul acuzat că a abuzat sexual trei minori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura