Pediatria deveană – caz închis

7 noiembrie 2016 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05-nistorIeri, cu ocazia unei şedinţe de îndată a Consiliului Judeţean Hunedoara, a  fost aprobată documentaţia tehnico-economică pentru reparaţiile şi intervenţiile de urgenţă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

La finalul şedinţei, preşedintele Consililui Judeţean, Laurenţiu Nistor (foto), a ţinut să precizeze că astăzi, marţi se vor semna contractele, iar de miercuri, constructorii pot începe să lucreze la reabilitarea clădirii, pentru că s-au obţinut toate avizele necesare.
Potrivit Notei de fundamentare, întocmită de cei de la spitalul devean, notă care a stat la baza hotărârii de consiliu, lucrările de intervenţie în regim de urgenţă  vizează acoperişul clădirii (şarpante şi învelitoare), tâmplăria exterioară (aflată într-o evidentă stare de degradare, chiar putrezire), interioarele cu pardoselile acestora, cât şi tencuielile exterioare.
Tot preşedintele Consiliului Judeţean a mai arătat că până la sfârşitul anului trebuie finalizate toate lucrările de reparaţii şi intervenţiile de urgenţă la acoperiş, mansardă şi etajul II al clădirii. Anul viitor urmează celelalte lucrări, până la reabilitarea completă a clădirii actualei Pediatrii, clădire care, în final, după relocarea secţiei în aripa veche a spitalului judeţean, va căpăta destinaţie de birouri.
Costul total al lucrărilor reclamate de reabilitarea Secţiei de Pediatrie depăşeşte suma de 550.000 de lei.
În opinia preşedintelui Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, de acum „Pediatria” poate fi considerată un caz închis, nemaiputând fi exploatată politic. Şi, nici emoţional, am adăuga noi. (D. Corpade)

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. victor spune:

  Il cred pe cuvant daca repeta in public cuvantul “gastroenterologie”.
  Atat doar sa-l pronunte, nu sa si inteleaga…..

 2. Cristian spune:

  @Victor…tu repeta in oglinda cuvantul prost. Poti sa il pronunti, ca de inteles nu cred !

 3. bo spune:

  Cazul poate fi numit inchis in momentul in care se receptioneaza lucrarea, nu? Intai vrem sa vedem si ceva fapte, nu doar povesti.

 4. Kusturica spune:

  @ Victor. Chiar are Cristian dreptate. Eu zica sa te si culci!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Buceş, albinele culeg… fonduri europene

Rămaşi fără locuri de muncă, Ioan Jorza şi Marin Bota, un strungar şi un electrician, au găsit o modalitate de...

Administraţia din Blăjeni se pregăteşte de iarnă

Pentru că nu-şi permit financiar să contracteze firme de specialitate, administraţiile locale din comunele de munte şi-au achiziţionat, în mare...

Racordurile la reţeaua de canalizare, cuiul din talpa primarului din Hărău

Pe capul noului primar din Hărău a căzut realizarea racordurilor la reţeaua de canalizare. Birocratic, întâmpină piedici, bani la buget...

Închide