„Pedalează în toamna petrileană”

17 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Consiliul Local şi Primăria oraşului Petrila, în colaborare cu Asociaţia San Montan din Petrila, organizează un nou eveniment intitulat „Pedalează în toamna petrileană“ aflat la cea de-a doua ediţie.

Acţiunea va avea loc duminică, 28 octombrie, începând cu ora 14:00 şi organizatorii doresc să angreneze toate categoriile de vârstă la o mişcare cu bicicleta, pe un traseu de circa 7 km. Traseul este accesibil şi celor mici, astfel că poate fi benefic pentru întreaga familie, copii, părinţi şi bunici, o zi deosebită pe care o puteţi petrece împreună.
”Vrei să fii haios sau înfricoşător? Echipează-te în costum de Halloween şi pedalează în toamna petrileană”, au spus organizatorii evenimentului.
La acest eveniment sunt aşteptaţi cetăţenii de toate vârstele care au o bicicletă, costumaţi de Holloween şi care vor să pedaleze alături de sportivii de la San Montan. La finalul cursei, participanţii vor avea parte de multe surprize, precum tradiţionalul ceaun cu fasole şi ciolan, diplome şi multe alte surprize.
În cadrul evenimentului se va desfăşura şi o mică acţiune de caritate: plimbare călare pe căluţii Doru şi Cezar, acţiunea având ca scop strângerea sumei necesare pentru achitarea facturii mobilierului de la Maternitatea din Petroşani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Kickboxing: Alexandru Mezei, prezent la două gale importante

Sportivul devean Alexandru Mezei (foto), legitimat la Clubul Gladiators Gym Deva, singurul sportiv profesionist din judeţul Hunedoara care lupta în...

Judoka Larisa Cadar, medalie de bronz la campionatul naţional

În perioada 12-14 octombrie, la Ploieşti-Brazi s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de judo newaza (luptă la sol) la care au...

Cu tractorul pe drum, beat şi fără lumini

Marţi seara, în jurul orei 21,00, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, în...

Închide