Întrebarea cu schepsis

Pe străzile din Deva vor fi montate aforisme de colectare!

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Primăria Deva a decis să instaleze pe toată străzile din municipiu, unde sunt probleme la sistemul de canalizare, mai multe aforisme de colectare a apei pluviale pentru a evita inundarea străzilor când cad precipitaţii abundente. Investiţia costă câteva sute de mii de lei, iar străzile din municipiu vor fi transformate în şantier. Sunteţi de acord cu această decizie?

Mariana Vacaru1. Mariana Văcaru, 51 de ani, femeie de serviciu, Deva:
Dacă trebuiesc şi sunt folositoare aforismele de colectare, să le pună. Ar trebui să pună şi în zona în care stau eu, pentru că sunt probleme cu inundaţiile.

Emil Goia2. Emil Goia, 75 de ani, pensionar, Deva:
Am o părere bună atunci când se face un lucru pozitiv pentru popor. Despre banii pe care-i vor investi, vreau să vă spun că ar trebui cheltuiţi doar pe muncă, nicidecum pe altceva.

Eduard Coseriu3. Eduard Coşeriu, 28 de ani, supervisor, Deva:
Sunt probleme cu inundaţiile cam în toată Deva. Asta nu înseamnă că trebuie să spargi toate străzile ca să montezi aforismele acelea. Şi în zona unde stau eu se inundă strada când plouă mai tare.

Marius Lacatus4. Marius Lăcătuş, 30 de ani, şomer, Deva:
Sunt de acord să monteze aforisme de colectare, dacă cred cei de la primărie că nu se vor mai inunda străzile. Nu am probleme cu inundaţiile în zona în care stau. Şi chiar dacă nu aş fi de acord, oricum le vor monta.

Sanda Sardan5. Sanda Sărdan, 47 de ani, inginer constructor, Deva:
Nu sunt de acord cu această investiţie, dar trebuie să recunosc că probleme cu inundaţiile există. Ideea ar fi bună, dar nu cred că trebuie să coste atâţia bani.

Aforism = Cugetare enunţată într-o formă concisă, memorabilă; maximă, sentinţă, adagiu (Conform DEX).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.