Sport

Pe muchie de cuţit

Ciprian Marinuţ

Jumătate dintre cele 20 de partide ale rundei a VIII-a a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori a stat sub semnul echilibrului, iar celelalte 10 au avut învingătoare clare, la diferenţe de scor mai mari de trei goluri.

Două remize, opt victorii strânse

Cel mai tensionat joc a fost cel dintre Partizan şi Continental, încheiat la egalitate, scor 5-5, la finalul căruia Marius Crăciun de la Continental a fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrilor. Adrenalină pură a oferit şi partida dintre E.F.C. Anonimii şi C.F.R., în care lidera seriei a II-a a revenit incredibil pe final de meci şi a câştigat cu 5-4, după ce a fost condusă cu 4-1. Primavera Design a fost la un pas de a fi egalată de Vulturii, scor 5-4, după ce a avut un avantaj confortabil, iar în întâlnirile Voinţa – Avis III 1-2 şi Young – Boys D.P.D 2-3, nici una dintre echipe nu merita să piardă.

În seria I, Sews Deva II şi Golden Team au încheiat nedecis 4-4, după un meci de luptă, iar S.L. Gaz Metan a confirmat că victoria contra fostei lidere Avantaje II nu a fost întâmplătoare. Găzarii au câştigat şi cu Quasar, scor 5-2, dar meciul a fost mai echilibrat decât arată scorul. În partidele dintre Full GSM şi Big Eco, scor 4-2, Autonet Deva şi Paloma, scor 3-1, şi FC Săgeata Bar şi AVS Deva, scor 5-7, diferenţele de scor au fost de doar două goluri, semn că valorile au fost apropiate.

Avantaje II, scorul etapei

Şi după disputarea partidelor din runda a VIII-a au mai rămas patru echipe perfecte, respectiv Electroconat şi Liverpool în seria I şi AFC Anonimii şi FC Cristur în seria a II-a. Toate au câştigat fără probleme, dar scorul etapei l-a reuşit fosta lideră, Avantaje II, care şi-a revenit după eşecul cu SL Gaz Metan şi s-a impus cu 16-0 în faţa celor de la Alsicon.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura