Politica si administratie

Pe cine preferã hunedorenii la şefia PSD?

Nicolle Ebner

Ieri, la Consiliul Naţional al PSD, conducerea social-democrată din judeţ a fost pusă în dificultate, după ce au fost anunţate cinci candidaturi la şefia partidului. După ce au „tras” din răsputeri pentru ca Mircea Geoană să ajungă preşedintele României, hunedorenii l-ar susţine în continuare, însă şi ceilalţi candidaţi se dovedesc la fel de puternici. Noroc cu votul secret.


Analizează ofertele

„Noi am obţinut un scor favorabil pentru Mircea Geoană, rezultat ce ne creditează să-l susţinem în continuare. Dar, voturile în cadrul congresului sunt secrete şi fiecare are posibilitatea să voteze după cum crede de cuviinţă”, a declarat preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu (foto), menţionând că mesajul social-democraţilor hunedoreni este unul pentru unitate. Acum, când sunt mai multe candidaturi depuse oficial, PSD Hunedoara va analiza şi dezbate proiectele candidaţilor, iar în cadrul Conferinţei extraordinare, ce va avea loc în data de 14 februarie, se va lua o decizie finală cu privire la persoana pe care o va susţine PSD Hunedoara. Tot la Conferinţa extraordinară din 14 februarie, se va stabili şi norma de reprezentare la Congres. Congresul PSD, în cadrul căruia se aşteaptă să fie aleasă o nouă conducere a partidului, va avea loc pe data de 20 februarie. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri, când şi-au anunţat oficial candidaturile la preşedinţia PSD: Mircea Geoană, Adrian Năstase, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea şi Andrei Alexandru. Potrivit liderului social-democraţilor hunedoreni, lista pentru candidaturi rămâne deschisă, până în ajunul congresului.

One thought on “Pe cine preferã hunedorenii la şefia PSD?

  • Apel la unitate ? Adica sa se uneasca Mircea Geoana cu Miron Mitrea si Madalin Voicu ? Apelul la unitate este un cliseu inutil care are rolul sa mascheze preferintele pentru Mircea Geoana. Hai sa radem cu totii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura