Patru răniţi în urma unui accident la Ţebea

Maximilian Gânju

Ieri, două autoturisme au fost implicate în accidentul rutier iar patru persoane au ajuns la spital. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, cele patru victime ale accidentului erau conştiente şi cooperante când au fost preluate de salvatorii din cadrul SAJ Brad şi SMURD.
Un bărbat de 36 ani a suferit multiple con­tuzii şi fracturi costale, iar o femeie 72 ani un traumatism cranian. Printre victime a fost şi un bărbat de 80 ani. Acesta a făcut un atac de panică, iar a patra victimă are mici excoria­ţii. Poliţiştii spun că şoferul de 36 de ani, din municipiul Brad, în timp ce se deplasa pe DN 76, în localitatea Ţebea, din direcţia Brad-Oradea, nu s-a asigurat şi a efectuat o mane­vră de viraj la stânga, pe DJ 706, fiind lovit lateral stânga de un autoturism condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 74 de ani, din Bucureşti, care a intrat în depă­şi­rea acestuia. Tânărul este cercetat penal.

Motociclist rănit de un şofer neatent
Accidentul (foto) produs din cauza neatenţiei s-a petrecut în municipiul Deva, iar un şofer de 46 de ani, care staţiona într-un autoturism pe stra­da Lucian Blaga, a deschis portiera stânga-faţă a autoturismului fără să se asi­gure suficient şi a acroşat motociclul condus de un bărbat de 37 de ani, din Deva. Moto­cilistul s-a dezechili­brat şi a căzut pe partea carosabilă, fiind pro­iectat într-un autoturism oprit. Din fericire, rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol. Şoferul neatent este cercetat penal pentru săvârşirea infrac­ţiunii de vătămare cor­porală din culpă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.