Sport

Patru nigerieni la Corvinul Hunedoara

Clubul Corvinul Hunedoara anunţă transferul a patru fotbalişti nigerieni de perspectivă! Se alătură lotului echipei hunedorene Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaș ofensiv de bandă), Odejobi Toheeb Babatunde (fundaș central), Otega Jimmy King (atacant de careu) și Taiye Abolaji Rasaq (mij­locaș defensiv), toţi semnând con­trac­te pe patru ani cu Corvinul!

Bun executant de faze fixe
Goodnews Ibuchi Chukwu Jr. are 18 ani, este jucător de picior drept, şi poate evolua atât ca aripă, cât şi ca „număr nouă” şi este caracterizat ca fiind un fotbalist rapid şi puternic din punct de vedere fizic.
Jimmy King Otega are şi el tot 18 ani, este jucător de picior stâng şi poate evolua ca vârf împins, printre carac­teristicile sale de bază fiind viteza, detenta şi loviturile de cap, fiind, de asemenea, şi un bun executant de faze fixe.
Taiye Abolaji Rasaq (18 ani) poate evolua ca mijlocaş defensiv, care poate acoperi mai multe zone ale terenului. Este, de asemenea, jucător de picior stâng, care „poate crea spaţii” pentru jucătorii din linia ofensivă.
Odejobi Toheeb Babatunde, în vârstă de 18 ani, poate evolua ca fundaş central, are stângul ca picior de bază şi poate urca, deseori, în careu, fiind un jucător care se foloseşte mult de jocul său cu capul.
Cei patru jucători originari din Nigeria se află la prima lor experienţă euro­peană şi au fost remarcaţi de către Bogdan Apostu, cu prilejul unei selecţii care a avut loc, anul trecut, în ţara africană şi la care au luat parte apro­ximativ 450 de jucători, de la mai multe academii din această ţară.
Toţi au primit un program separat de pre­gătire şi vor fi prezenţi la reunirea lo­tului echipei hunedorene care este pro­gramată pentru data de 10 iunie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura