Politica si administratie

Patru firme se luptã cu zãpada pe drumurile judeţene

Carmen Cosman

În ultimele zile, firmele care se ocupă de deszăpezire în judeţul Hunedoara au avut serios de lucru, după ce a nins din abundenţă. Judeţul a fost împărţit în patru zone, pentru o mai bună eficientizare a activităţii, şi pentru fiecare zonă a fost desemnată câte o firmă care să se ocupe de deszăpezirea drumurilor.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram, a declarat că pe Valea Jiului, drumurile judeţene sunt deszăpezite de o firmă a omului de afaceri Emil Părău, pe zona Călan – Hunedoara – Haţeg acţionează firma Drupo, pe Orăştie – SC Viva Deva, iar pe Brad, deszăpezirea este asigurată de Transconstruct.

„Nu trebuie să uităm că sunt peste 1.700 de kilometri de drum judeţean, care nu pot fi deszăpeziţi în acelaşi timp. Prioritare sunt drumurile intens circulate, iar apoi, cele spre zonele turistice”, a precizat Costel Avram. Acesta a declarat că anul trecut, s-au cheltuit 200.000 de lei, iar pentru luna ianuarie sunt prevăzute alte 100.000 de lei, dar banii nu au fost plătiţi efectiv.

One thought on “Patru firme se luptã cu zãpada pe drumurile judeţene

  • Da ce facura cu firma de drumuri a C.J. Hunedoara care in anii trecuti actiona pe toate drumurile judetene si chiar si comunale?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura