Patronul unui bar din Călan, înjunghiat când a intervenit să aplaneze un conflict

30 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Proprietarul unei terase a fost înjunghiat, iar un alt lo­calnic, bătut. Totul a plecat de la o dispută verbală.
Poliţiştii au fost chemaţi în faţa Pieţei Agroalimentare din Călan, unde avea loc un scandal. Aceştia au găsit doi băr­baţi, unul de 30 şi celălalt de 40 de ani, care le-au spus că au fost agresaţi de un alt bărbat de 35 de ani, tot din Călan, în urma unor discuţii contradictorii. Victima, de 30 de ani, patronul localului, a fost preluată de un echipaj al Am­bulanţei, pentru acordarea îngrijirilor medicale, după ce a fost tăiată cu cuţitul.
Poliţiştii au aflat că scandalul a început în municipiul Hunedoara, unde a avut loc o altercaţie verbală între un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara şi un bărbat de 40 de ani, din Călan, care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre oraşul Călan. La scurt timp, hunedoreanul, însoţit de un prieten, s-a deplasat în oraşul Călan pentru a purta „o discuţie” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta.
Ajuns în Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care s-au dus la terasa unui bar situat în apropierea halei Pieţei Agroa­limentare din oraş, unde se afla individul de 40 de ani cu care se certase în Hunedoara. Acolo, hunedoreanul i-a cerut explicaţii acestuia cu privire la comportamentul avut, dar, în cele din urmă, discuţia a degenerat într-o stare con­flictuală, hunedoreanul luându-l la pumni pe bărbatul de 40 de ani.
În acel timp, proprietarul terasei unde s-a pornit scan­dalul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a încercat să inter­vină pentru aplanarea conflictului. În acel moment el a fost înjunghiat de bărbatul de 35 de ani, din Călan, care venise la bar împreună cu hunedoreanul, potrivit IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru co­miterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tul­burarea ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi suspecţi de comiterea faptelor (cel în vârstă de 40 de ani, din mu­nicipiul Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan) fiind reţinuţi preventiv, pentru 24 de ore şi depuşi în arestul I.P.J. Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident mortal la intrare în Hunedoara

Maximilian Gânju Victima este un bărbat de 42 de ani aflat într-una dintre maşinile implicate în accident. Echipajele de prim-ajutor...

FIFA acordă subvenţii pentru fotbalul internaţional

FIFA a anunţat un plan de ajutorare de 1,5 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva consecinţelor corona­vir­u­sului, de această...

Memorialul de atletism „Van Damme”, fără spectatori

Ediţia din acest an, cea de-a 44-a , a ''Memorialului Van Damme'', competiţie atletică internaţională din circuitul Ligii de Diamant,...

Închide