Pasionaţii tenisului de masă s-au înfruntat la Cupa „CFR Simeria”

25 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

La finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor din Simeria, peste 100 de sportivi au participat la un interesant turneu de tenis de masă organizat de clubul CFR din localitate. Competiţia a fost una de nivelul A, sportivii întrecându-se la categoriile open şi amatori.
Partide spectaculoase
Una din cele mai active asociaţii sportive din judeţ, Clubul Sportiv CFR Simeria, şi-a păstrat perseverenţa în organizarea competiţiilor, iar la finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor din oraşul feroviar, peste 100 de pasionaţi ai tenisului de masă şi-au dat întâlnire la Cupa „CFR Simeria”. Într-un turneu de categoria A s-au disputat partide spectaculoase, sportivii luptând la două secţiuni, amatori şi open, primii patru clasaţi din fiecare secţiune fiind premiaţi de către organizatori.
Un hunedorean, pe podium la amatori
Astfel, la categoria open, întrecerea a fost câştigată de Bogdan Roman (Arad), urmat în ordine de Gabriel Put (Oradea), Claudiu Andone (Cugir) şi Radu Sufleţel (Alba Iulia). În schimb, categoria amatorilor a fost adjudecată de Dan Bărbulescu (Sibiu), care a fost urmat în ierarhie de Fabian Botea (Hunedoara), Vasile Cecan (Timişoara) şi Dumitru Lulciuc (Timişoara).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ousmane N’Doye: „Nu am schimbat multe, dar am surprins cu tactica!”

Debutul în meseria de antrenor a fost unul de bun augur pentru senegalezul Ousmane N’Doye, CNS Cetate Deva învingând pe...

CSŞ Petroşani, calificată la turneul semifinal 2 al junioarelor III

Echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a obţinut locul 2 în grupa a II-a a turneului semifinal I...

Cum au murit cei doi mici alpinişti în Retezat

Cei doi copii decedaţi în 22 aprilie în Munţii Retezat, Dor Geta Popescu (foto stânga) şi Erik Gulacsi (foto dreapta),...

Închide