Paşi spre noua Sală Polivalentă a Devei

8 februarie 2021 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Primăria Deva se apropie cu paşi rapizi spre realizarea unei noi investiţii. Este vor­ba de Sala Polivalentă, care va fi ridicată în Cristur, localitate aparţinătoare de reşe­dinţa de judeţ.
„Încă un pas pentru construirea Sălii Poli­valente din Deva. Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul de atribuire a studiilor de specialitate necesare constru­i­rii Sălii Polivalente din municipiul Deva.
Acest complex sportiv va fi construit în satul Cristur şi va cuprinde: sală de sport poli­valentă cu o capacitate de 3.000 de locuri, sens giratoriu cu accesele carosabile aferente, parcări, alei de acces pietonale şi zone verzi.
Sala va putea fi folosită şi pentru spec­ta­cole, alte manifestări culturale şi patinoar. Investiţia este finanţată din fonduri gu­vernamentale prin Compania Naţională de Investiţii”, a anunţat Florin Oancea, pri­marul municipiului Deva. (A. Năstase)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Tiberius spune:

    Sala polivalenta se potriveste in zona industriala Macon …exact ca si “nuca in perete” . 1) Deva are alte ….zeci de probleme ….importante nerezolvate , 2) Amplasamentul este prost ales fara cap…fara minte (Pentru ce sa amplasezi o sala polivalenta …..intr o zona industriala Macon+ Centru logistic ….si daca tot ai spatiu …pasunea satului Cristur ….mai bine ii gaseai o destinatie tot de timp industrial un parc industrial …ptr atras investitii etc) , 3) Daca lucrarile se executa dupa “vechile cutume/obiceiuri/ traditii” de o calitate asemanatoare cu cele de la “scaldatoarea hotilor”-Aqualand …. o sa avem parte de o polivalenta cu un acoperis prin care o sa ploua …pereti mucegaiti … si care va aduce asemenea …datorie la buget !

  2. florin spune:

    Nebunie curata, ce dracu sa mai zici

  3. onas spune:

    La situatia actuala cu covid 19 va fi un focar de raspindire a bolilor transmise prin aer .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL. Sedință de lucru la Uricani, cu activul din Liga a IV-a

AJF Hunedoara a organizat  săptămâna trecută o ședință de lucru cu reprezentanții formațiilor care evoluează în Liga a IV-a de fotbal...

Trofeul Cupa României la fotbal, în traseu itinerant prin țară

În urma unui proiect inițiat de Federația Română de Fotbal, trofeul Cupa României parcurge un traseu itinerat prin țară și...

Începe Play-off-ul din prima ligă de fotbal în sală

La finalul acestei săptămâni vor debuta întrecerile  play-off-ului din Campionatul Ligii I de fotbal în sală, competiție la care vor fi...

Închide