Partidele de la Hunedoara şi Orăştie ţin capul de afiş în etapa Ligii a IV-a

Antepenultima etapă a turului Ligii a IV-a are parte de dueluri interesante. Cele mai echilibrate se anunţă cea de la Hunedoara, între CS şi Gloria Geoagiu şi cea de la Orăştie, dintre Dacia şi Retezatul Haţeg.

Geoagiu, o echipă cu potenţial
Lider autoritar în cel mai important eşalon fotbalistic al judeţului, CS Hunedoara va primi vizita Gloriei Geoagiu, echipa de pe locul 4 care este la un punct în spatele grupărilor de pe locurile 2 şi 3. Geoagiu a arătat că este o formaţie cu potenţial, îmbinând experienţa cu tinereţea. Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.30. De la aceeaşi oră se mai dispută partidele Inter Petrila – Aurul Certej, cu gazdele favorite certe şi derbiul zonal dintre CSM Vulcan şi Hercules Lupeni.

Codaşele se întâlnesc între ele
Cel mai important meci de duminică se va juca la Orăştie, unde Dacia, locul 5 în clasament, va primi vizita Retezatului Haţeg, gruparea de pe locul secund. Tot duminică de la ora 11.30, Jiul Petroşani are şansa să obţină o nouă victorie, în faţa Minerului Uricani iar CNS Cetate II Deva poate la rândul ei să realizeze al doilea succes al sezonului, în faţa ultimei clasate, Universitatea Petroşani. Tot în ultima zi a săptămânii se joacă partida Şoimul Băiţa – Aurul Brad, cu gazdele plecând favorite. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 17.11.2017

Corina Isabela Ilioiu, funcţionară APIA Hunedoara

Autobergamo joacă ultimul meci în Liga I înaintea participării în Elite Round din UEFA Futsal Cup

Liderul Ligii I de futsal va juca azi a treia partidă la rând în deplasare, urmând să întâlnească pe Imperial...

Bulina albă 17.11.2017

Mircea Alic jr., antrenor CS Hunedoara

Închide