Parcul auto al Apa Serv- monitorizat prin GPS

Maximilian Gânju

Nici un director, şef de serviciu ori angajat al operatorului de apă şi canal nu va mai avea voie să meargă la cumpărături cu maşina instituţiei.

Conducerea Apa Serv Valea Jiului vrea să stopeze furturile şi pierderile, iar pe lângă măsurile luate împotriva consumatorilor, a trecut şi la curăţenie în propria ogradă. Prima decizie a fost ca după terminarea programului de lucru, fiecare maşină din parcul auto să fie garată în curtea instituţiei. Nici un şef nu mai are voie să-şi ia autoturismul de serviciu acasă, iar în scurt timp, toate maşinile vor fi dotate cu sistem de urmărire prin GPS.
„S-a terminat cu situaţiile de genul în care toate parcările supermarketurilor erau pline de maşinile Apa Serv, pentru că şefii mergeau cu maşina de serviciu la cumpărături. După ora 15, toate maşinile sunt garate în curtea regiei, nimeni nu mai merge acasă cu maşina de serviciu. Şi eu merg cu maşina personală la muncă, restul şefilor, de ce nu pot? În fiecare lună, sunt costuri cu carburanţii pentru maşini de 60.000 de lei, trebuie să facem şi economie”, a declarat, Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Avram merge mai departe şi spune că după ce şi-a lăsat subordonaţii cu funcţii de conducere fără maşini de serviciu, va dota fiecare autoturism cu sistem de monitorizare prin GPS. În acest fel, se va cunoaşte exact traseul fiecărei maşini, iar angajaţii nu mai pot minţi că au făcut deplasări în interes de serviciu, iar în realitate, şi-au rezolvat alte probleme. Pe de altă parte, Avram recunoaşte că nu va fi deloc popular printre şefii de servicii din Apa Serv, mai ales că le-a tăiat şi lefurile cu 5 procente, însă spune că treaba lui este
să facă regia să meargă şi mai puţin să câştige simpatia unora sau altora.

3 comentarii la „Parcul auto al Apa Serv- monitorizat prin GPS

 • 15 noiembrie 2012 la 6:41
  Permalink

  Si acum ca “purcelul” asta traseist a revenit in politica, vom tot citi de el prin presa?
  Are si temei legal ca le-a taiat lefurile? Sau erau platite din comisioanele lui de la Consiliul Judetean? De pe la Drupo cumva?

 • 15 noiembrie 2012 la 9:03
  Permalink

  cel mai mare hot striga uite hotul

 • 16 noiembrie 2012 la 12:17
  Permalink

  Ieftiniti apa in Valea Jiului ca ne saraciti de tot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Miron Cozma, liber sã intre în Petroşani

Interdicţia impusă de instanţa de judecată expiră la finele acestei luni, iar fostul lider al minerilor din Valea Jiului poate...

A sărit în faţa trenului, după o ceartă cu nevasta

Un bărbat de 55 de ani s-a sinucis după ce s-a certat cu soţia lui. Omul s-a aruncat în faţa...

Bulina neagră, 15.11.2012

Monica Iacob-Ridzi, deputat PP-DD Pentru că, după ce s-a văzut cu sacii-n căruţă, adică a fost primită în rândul PP-DD,

Închide