Parcarea goală, străzile pline!

03 Parcari zona piata  2420

Dan Terteci

Vechile obişnuinţe pier greu! Asta ar fi singura explicaţie pentru ceea ce se întâmplă în jurul Pieţei centrale din Deva. Zeci de maşini sunt parcate peste tot în zonă şi blochează traficul. Asta, deşi parcarea subterană este mereu goală. Odată cu finalizarea clădirii noii pieţe agroalimentare, a fost dată în folosinţă şi o parcare subterană. Are 172 de locuri, însă, sunt zile în care nici o maşină nu intră aici.
Problema a ajuns în atenţia consilierilor locali. „Înţeleg că sunt dubiţele acelea mai înalte, care nu au cum să intre şi care aprovizionează comercianţii. De acelea nu ne legăm, dar în jurul pieţei e plin de maşini mici şi parcarea e goală. Oamenii trebuie să înţeleagă că acolo nu se opreşte. Tocmai de asta am făcut parcarea subterană”, este de părere consilierul local, Dorin Oană.
Un loc în parcarea subterană costă doar 1 leu. Şi chiar dacă  municipalitatea a investit bani grei în construirea ei, majoritatea celor care vin la cumpărături preferă să parcheze pe străduţele strâmte din jur.
Conducerea primăriei a cerut poliţiştilor să îşi facă datoria şi să aplice amenzi usturătoare celor care parchează ilegal în jurul pieţei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare