Panterele negre din Petroșani, pe primul loc la Cupa României

Echipa feminină de juniori de la CS Pantera Neagră din Petroșani a în­re­gistrat cele mai bune rezultate la ediția 2021 a Cupei României de Taekwon-do itf.

Cel mai bun junior
Formația a ocupat locul 1 la secțiunea luptă echipe, apoi la secțiunea de la teh­nici și tull pe echipe pentru ca, în final, să se claseze pe locul secund la spargeri for­ță echipe.
Competiția la care au participat 28 de cluburi și 533 de sportivi din întrega țară a evidențiat performanțele deosebite ale sportivilor de la clubul din Valea Jiului, care a fost reprezentat de 30 sportivi și 4 antrenori.
La aceste întreceri, delegația Pante­re­lor Negre din Petroșani a cucerit 57 de medalii din care 26 de aur,15 medalii de argint și 16 de bronz. Totodată, tot Pan­terele Negre au luat titlul de cel mai bun sportiv junior al campionatului și locul doi în clasamentul general pe cluburi la sec­țiunea juniori.
Rezultatele se datorează și activității des­fășurate în pregătirea acestor sportivi de către antrenorii Ionuț Lăscău, Mya Maria, Denisa Maria și Alexandru Molnar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.