Pantera Neagră, în top la „Cupa Transilvania”

15 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Sportivii de la clubul Pantera Neagră din Petroşani au cucerit 17 medalii la ediţia din acest an a „Cupei Transilvania” la tae-kwon-do ITF, eveniment desfăşurat la finalul săptămânii, la Cluj, la care au participat 13 cluburi şi 157 de sportivi.

Furaţi de arbitri
Antrenorul Ionuţ Lascău susţine că „panterele” ar fi trebuit să aibă două medalii de aur în plus şi să se claseze pe primul loc în ierarhia generală a cluburilor, însă s-au situat pe locul trei, din cauza erorilor arbitrilor. „Noi am fi meritat primul loc şi nu cei de la Cluj. Gazdele au luat două medalii de aur cu japca, împinse de la spate de arbitri. Am făcut contestaţie, dar nu s-a luat în considerare. Preşedintele Federaţiei de tae-kwon-do, Marius Oltean, a promis că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla”, a declarat antrenorul petroşănean.
Sportivii petroşăneni vor încheia anul cu câteva demonstraţii, la sfârşitul acestei săptămâni, la un eveniment de caritate la Vulcan şi la Festivalul de Arte Marţiale, ce va avea loc, sâmbătă, la Petroşani. „Per total, am avut un an 2010 reuşit şi pentru acest lucru, le mulţumesc elevilor mei, cărora le doresc sărbători fericite”, a spus Ionuţ Lascău.  
Rezultate:
Categoria  8 ani: Adriana Stanci-argint; Maria Denisa Lascău-două medalii de bronz, Sebastian Şteţi-bronz; categoria 10 ani: Andreea Margău-bronz; categoria 12 ani: Robert Elekeş-aur; Valentin Bugnar-argint, Bogdan Kelemen-bronz; Miruna Negrean-aur; Adriana Furdui-argint; Larisa Kalai-bronz; Lorean Sipoş-bronz; categoria 14 ani: Adrian Voina-aur şi bronz; categoria 18 ani: Ştefan Kelemen-argint; Dorel Filimon-argint şi Rareş Voina-bronz.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sacul lui Moş Crăciun, plin de pericole!

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, comercianţii au început să-şi umple tarabele şi magazinele cu tot felul de jucării şi...

Divorţ de comun acord, în faţa notarului

Începând din data de 25 decembrie, persoanele care vor dori să divorţeze o vor putea face mult mai uşor şi...

Cupluri „de aur”, premiate la Deva

Ieri, sala de festivităţi a Biroului de Stare Civilă din Deva s-a umplut de cupluri de pensionari, venite pentru a...

Închide