Pandemie, pandemie, dar drumurile judeţene trebuie întreţinute

26 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu angajaţi ai Serviciului Administrare Drumuri din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara, au efectuat zilele trecute o vizită de lucru pe sectoarele de drumuri judeţene unde urmează să fie demarate lucrări de întreţinere.
Astfel, au fost stabilite priorităţile în zonele Geoagiu, Hărău, Certej şi Băiţa, iar în prezent se stabilesc poziţiile kilometrice în zonele identificate.
„Împreună cu primarul oraşului Geoagiu şi cu constructorul am analizat situaţia drumurilor din extravilan. Sperăm cu toţii, ca odată trecută pandemia, Staţiunea Geoagiu Băi să fie din nou căutată de turişti în perioada sezonului estival. O altă vizită de lucru a avut loc în comuna Hărău, unde am stabilit, de asemenea, lucrările prioritare de pe drumurile judeţene din Hărău şi Certej. Tot pentru demersuri privind demararea şantierelor pe drumuri judeţene am discutat cu primarul comunei Băiţa şi cu constructorul”, a declarat Costel Avram.
Reamintim că, la mijlocul acestei luni, s-au semnat acordurile cadru pentru lucrări de întreţinere pe timp de vară pe reţeaua de drumuri şi poduri aflate în administrare, pe o perioadă de patru ani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul devean poate primi 350 de bolnavi cu noul virus

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto), susţine că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva capacitatea de internare pentru bolnavii de...

Fotbal, Liga a IV-a. Dan Voicu: Campionatul nu trebuie oprit

Antrenorul echipei CSM Vulcan, Dan Voicu (foto), analizând variantele care sunt posibile, după reluarea competiţiei din Liga a IV-a, este...

România vrea să organizeze Cupa Mondială de Rugby Under 20, ediţia 2022

Anunţul a fost făcut de ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, în cadrul unei videoconferinţe.

Închide