Palmares pozitiv pentru canotorii deveni

          Participanţi la întrecerile Campionatului naţional de kaiac-canoe pentru juniori şi cadeţi la Bascov – Piteşti, sportivii care au reprezentat LPS Cetate Deva au încheiat în forţă cu alte medalii pentru palmaresul clubului de la poalele Cetăţii.
După ce în prima zi devenii au cucerit două medalii de aur în proba de kaiac 2 juniori II pe distanţa 200 m (echipaj alcătuit din Răzvan Săiceanu şi Alexandru Miheţ) şi la kaiac 2 juniori III la 1.000m (echipaj alcătuit din Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean), o medalie de argint la kaiac 2 junioare III 1.000m. (echipaj alcătuit din Nadia Haidar şi Larisa Răileanu) şi două medalii de bronz în proba de kaiac 1- juniori II 500 m, prin Răzvan Săiceanu şi de echipajul alcătuit din Sara Trif / Bianca Mitar/ Alexandra Boros/Adelina Chituta, în proba de kaiac 4 junioare III 1000 m, în ultima zi de întreceri devenii au mai urcat pe podium de două ori.
Echipajul alcătuit din Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean s-a clasat pe locul secund în proba de kaiac 2 cadeţi 1.000 m, iar Răzvan Săiceanu şi-a mai trecut în palmaresul personal o medalie de bronz la kaiac 1- cadeţi .
Felicitări pentru aceşti tineri sportivi pregătiţi la clubul devean de către prof. Alexandru Mureşan, cel care a reuşit performanţa de a aduce cu elevii săi medalii valoroase de la toate competiţiile naţionale!(Nicolae Gavrea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.