Regata Orşova, o reuşită pentru canotorii deveni

Recent, la Orşova s-au desfăşurat întrecerile din cadrul tradiţionalei competiţii Regata Orşova la kaiac-canoe, la care au fost prezenţi sportivi de la cele mai bune cluburi din ţară.

Canotorii de la CNS Cetate Deva, pregătiţi de prof. Alexandru Mureşan, s-au aflat printre cei evidenţiaţi la ediţia din acest an, cucerind opt medalii, din care patru medalii de aur, una de argint şi trei de bronz.
Astfel, Cristian Vuivan a obţinut o medalie aur kaiac simplu la categoria juniori I pe distanţa de 1.000 m şi o medalie de aur în proba de kaiac simplu juniori I pe distanţa de 2.000 m. În echipaj cu colegul lui Răzvan Săiceanu, cei doi au câştigat o medalie de bronz la kaiac dublu categoria juniori I la 1.000 m.
Echipajul alcătuit din Alexandru Miheţ şi Răzvan Săiceanu a câştigat medalia de aur la kaiac dublu juniori III pe distanţa de 1.000 m, iar Răzvan Săiceanu a mai cucerit o medalie de argint la kaiac simplu juniori III pe distanţa de 1000 m şi una de bronz la kaiac simplu juniori III pe distanţa de 2.000 m.
De altfel, canotorii de la CNS Cetate Deva au cucerit în acest sezon 50 de medalii la competiţiile la care au fost prezenţi, din care 17 de aur, 16 de argint şi 17 de bronz. (N. Gavrea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.