Organizaţiile PNL din Valea Jiului şi-au constituit noile structuri de conducere

15 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Maximilian Gânju  05 petrila 1

Aproape toate organizaţiile PNL din Valea Jiului şi-au constituit noile structuri de conducere, în urma fuziunii cu democrat-liberalii.
Astfel, în cinci din cele şase organizaţii, s-au ţinut şedinţele politice pentru validarea noii conduceri. În Valea Jiului, noul PNL îi va avea drept lideri, la Petroşani, pe Dorina Niţă şi Valeriu Butulescu; la Vulcan, pe Alina Cârstoiu şi Florin Mârza; la Petrila, pe Costel Avram şi Constantin Ramaşcanu; la Aninoasa, pe Adrian Albescu şi Ilie Botgros; la Uricani, pe Constantin Zaharia şi Vasile Pârvan. La şedinţele de constituire a noilor echipe de conducere PNL din Valea Jiului au participat şi liderii organizaţiei judeţene a PNL, respectiv co-preşedinţii Bogdan Ţîmpău (deputat) şi Dorin Gligor (vicepreşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara), precum şi vicepreşedintele Adrian David (vicepreşedinte interimar al Consiliului judeţean Hundoara) şi secretarul general al PNL Hunedoara, Liviu Antal. De altfel, trebuie menţionat faptul că, în şedinţa Biroului Teritorial de conducere a organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, toate hotărârile privind desemnarea noilor echipe de conducere din Valea Jiului au fost validate în unanimitate de voturi.
„Practic, organizaţiile din Valea Jiului se numără printre primele din judeţ care au reuşit să finalizeze procesul de constituire oficială a noilor echipe de conducere din PNL. Avem peste tot în Valea Jiului, după cum lesne pe poate constata din simpla lecturare a listei cu membrii din Birourile de conducere ale noului PNL, oameni oneşti, oameni care şi-au confirmat această calitate, în politică, dar şi în viaţă. Noi suntem convinşi că, până în 2016, vom reuşi să le demonstrăm şi cetăţenilor din Valea Jiului că PNL este singura opţiune a lucrului bine făcut. Peste tot în Valea Jiului, ca de altfel, peste tot în România”, a declarat Costel Avram, coordonatorul PNL în Valea Jiului. În perioada imediat următoare, se va desfăşura şi şedinţa de constituire a noului Birou Politic Local al PNL Lupeni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezultate foarte slabe şi la simulările de la Bac

Simulările naţionale ale examenului de Bacalaureat s-au dovedit a fi o povară pentru majoritatea elevilor hunedoreni. Rezultatele obţinute de aceştia...

Balşa a intrat în luna curăţeniei

Canalele, albiile apelor, şanţurile, podeţele şi marginile de drum din comuna Balşa vor fi golite de gunoaie în luna martie.

Criterii de internare neschimbate la UAMS Baia de Criş

Şi în 2015, persoanele în vârstă şi bolnave, care nu-şi pot purta singure de grijă şi sunt internate în cadrul...

Închide