Organizarea Euro 2021 în 12 ţări ar putea pica!

17 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin (foto), a dezvăluit sâmbătă, că există şanse ca organizarea EURO 2021 în 12 oraşe să pice, deoarece întâmpină probleme cu trei dintre acestea şi susţine că ia în calcul reducerea numărului de oraşe care găzduiesc Campionatul European, care a fost amânat din 2020 în 2021.

Oficialul din cadrul UEFA a precizat că dacă nu va rezolva problemele cu cele trei oraşe care ar trebui să găzduiască meciurile de la Campionatul European 2021, atunci acesta va lua în considerare reducerea numărului de oraşe în care să se joace partidele de la turneul final.
”În principiu, plănuim să organizăm în aceleaşi locuri. Cu nouă oraşe, totul este stabilit. Avem probleme cu alte trei oraşe, deci vom continua să discutăm. Pe scurt, noi, UEFA , vrem să organizăm turneul în 12 oraşe. Dacă nu, suntem gata să facem asta în 10, nouă sau opt oraşe”, a spus Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.
România şi-a asumat responsabilitatea de a găzdui patru meciuri de la EURO 2021, dar Răzvan Burleanu a transmis oficialilor de la UEFA că este disponibil să organizeze mai multe meciuri în cazul în care oraşele aleg să se retragă.
La Campionatul European 2021 vor participa 24 de echipe, iar meciurile vor fi găzduite de 12 oraşe, printre care se află şi Bucureşti, capitala României. Pe Arena Naţională vor avea loc patru meciuri, trei din grupe şi o optime de finală.
Iată care sunt cele 12 stadioane şi oraşe unde sunt programate să se joace partidele de la EURO 2021: Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra şi Munchen. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mii de hectare noi de păduri virgine în Hunedoara

După realizarea tuturor studiilor şi includerea pădurilor în catalogul pădurilor virgine, în judeţul Hunedoara suprafaţa acestora ar urma să crească...

Bulina neagră, 18.05.2020

Petru Rafan, bărbat de 54 de ani, din Petroşani Pentru că magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au considerat că...

Bulina albă, 18.05.2020

Ovidiu Bodean,  şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara Pentru amenajarea de către salvamontişti a 12 noi trasee de cicloturism în...

Închide