Comunitate

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Hunedoara

Orange România a anunţat extinderea acoperirii de voce şi date în 15 localităţi rurale din judeţul Hunedoara. Este vorba de Bacea, Bucureşci, Crăguiş, Cuieş, Curechiu, Dobra, Grind, Ilia, Lăpugiu de Jos, Lăsău, Mihăieşti, Silvaşu de Sus, Silvaşu de Jos, Teiu şi Ulieş. Astfel, odată cu adăugarea acestor localităţi, 99.09 la sută din populaţia judeţului Hunedoara va avea acces la serviciile de telefonie mobilă.

Comunicarea e pentru toţi!
Pentru extinderea reţelei Orange, au fost instalate noi antene, care generează, simultan, atât acoperire GSM, cât şi UMTS, asigurând un semnal optim. Clienţii din localităţile respective vor avea semnal atât pentru apeluri şi SMS-uri, cât şi pentru accesarea contului de e-mail şi pentru navigarea pe internet la viteze HSPA+. De asemenea, locuitorii din judeţul Hunedoara pot beneficia de întreaga ofertă Orange de soluţii de comunicare: abonamente, cartele PrePay şi o gamă largă de telefoane.
„Orange este operatorul cu cea mai extinsă acoperire geografică din România şi care continuă în mod susţinut dezvoltarea reţelei. Vrem să oferim locuitorilor din zonele menţionate serviciile şi produsele de telefonie mobilă de care au nevoie, de aceea, rămânem consecvenţi în strategia de extindere şi modernizare a reţelei. În prezent, am finalizat în judeţul Hunedoara, trecerea de la 2G la cea simultană 2G şi 3G, iar localităţile Bacea, Bucureşci, Crăguiş, Cuieş, Curechiu, Dobra, Grind, Ilia, Lăpugiu de Jos, Lăsău, Mihăieşti, Teiu şi Ulieş beneficiază deja de 3G. Vom continua investiţiile în extinderea acoperirii 2G, în special în zonele rurale unde nu există, pentru a oferi clienţilor o acoperire de calitate”, a declarat Mădălina Suceveanu, Chief Technology Officer Orange România.
De menţionat că în 2011, Orange a investit aproximativ 110 milioane de euro în programul de modernizare a reţelei, iar până în 2015, suma se va ridica la aproximativ 600 de milioane de euro. (M. Şerban)

One thought on “Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Hunedoara

  • O sa pun vaca sa se uite la lucruri relaxante in timp ce o mulg. O mulg online.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura