Opt răniţi într-un accident de lângă Hunedoara

15 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 accident (1)

Opt persoane au fost rănite, ieri dimineaţă, într-un accident petrecut pe un drum judeţean, la intrarea în municipiul Hunedoara, după ce o dubă a lovit un microbuz cu pasageri, în încercarea de a evita un pieton, pe care l-a acroşat.

A acroşat un pieton
Dorin J., de 25 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 687 din direcţia Hunedoara înspre Deva, în zona parcului industrial, circulând pe banda 1 de mers, din cauza vitezei, a acroşat  un pieton care tracta un cărucior pe două roţi, pe partea dreaptă a carosabilului, pe aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un microbuz, care efectua transport regulat de persoane pe ruta Nandru – Hunedoara, condus de Ioan P., de 46 de ani, din municipiul Hunedoara. În microbuzul tamponat se aflau 16 persoane, care mergeau la muncă.
Potrivit poliţiştilor hunedoreni, şase persoane din microbuz, dar şi şoferul dubei şi pietonul au suferit răni, cele opt victime fiind transportate la Spitalul din Hunedoara. Medicii au afirmat că au ţinut sub observaţie doar doi dintre răniţi, pe şoferul dubei şi pe pieton. În cazul celorlalte şase persoane nu a fost necesară spitalizarea.
Circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă, până la terminarea cercetărilor, după care traficul a revenit la normal. (S. Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Militaru, „psihologul” Jiului

Antrenorul secund al Jiului, Damian Militaru (foto), îl ajută enorm pe principalul Daniel Timofte să ţină sub control vestiarul echipei....

L-a ţepuit cu o bijuterie falsă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Orăştie, este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune. Iacob A. este acuzat...

Gura lumii

Un băiat cu ochii albaştri, cunoscut cu puternice legături în lumea interlopă dintr-o zonă îndepărtată a judeţului, vrea să se...

Închide