Opoziţia, tot mai unitã

12 ianuarie 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Imediat după ce s-a parafat alianţa dintre PNL şi PC, constituindu-se Alianţa de Centru Dreapta (ACD), au şi apărut unii care să spună că nu a fost bine că partidele respective şi-au dat mâna. În aceste condiţii, nu se ştie şi dacă viitoarea colaborare dintre ACD şi PSD va avea succesul scontat.

Şi candidaţi comuni, şi separaţi

Ieri, liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat că Opoziţia are de câştigat din polarizarea electorală între PDL, de o parte, şi PSD, PNL şi PC, de cealaltă parte. „Cred că este foarte bine să-i lăsăm pe domnul Băsescu şi PDL de o parte a politicii şi noi, ceilalţi, să fim clar şi hotărât în partea cealaltă. Diferenţa dintre noi va fi mai uşor de evaluat şi judecat de către cei care votează“, a declarat Victor Ponta. Senatorul PSD de Hunedoara, Cosmin Nicula (foto), susţine că în lunile următoare, va fi semnat protocolul de colaborare dintre PSD şi ACD. „Va fi ori o alianţă politică, ori una electorală. Scopul colaborării va fi să câştigăm alegerile locale şi parlamentare. Cred că în protocol va fi o clauză care să stipuleze că fiecare partid va putea să aibă candidatul propriu, dacă aşa consideră de cuviinţă. Apoi, în turul al doilea, acolo unde va fi cazul, vom susţine candidatul care a ajuns până acolo. Vor fi încheiate protocoale de colaborare şi la nivel judeţean, între PSD şi ACD. Unde va fi nevoie, vom avea şi candidaţi comuni”, a declarat senatorul Cosmin Nicula, preşedintele PSD Deva.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tavi spune:

  Am , inteles!
  Este vorba pe plan local de “CIOLANIADE” !
  In functie de interesele locale, isi vor soate ochii, ramine de vazut in care cotet, este porcul mai gras si pe care parte ?
  Pe stinga sau spre dreapta, sau mai bine zis o luam CEAAA SAU HAISSSSS !!!!!!!???????

 2. George spune:

  Cosmine bafta pe viitor, la toate aliantele si colaborarea sa fie asa cum trebuie, iar pentru 2012 multa incredere.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Antrenamente speciale

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Petroşani, Ionuţ Stelescu, a declarat că jucătorii care vor veni din vacanţă cu kilograme în...

Deficit de magistraţi în judeţ

Multe dosare şi prea puţini magistraţi. Aşa s-a finalizat anul 2010 şi tot în aceste condiţii a început şi noul...

Bulina neagră

Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani

Închide