Actualitate

Olguța, salvată de pompieri după ce a plonjat într-un puț

Pompierii noștri au mai salvat un suflet, de data asta o căpriță care s-a aventurat periculos și a căzut într-un puț. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea.
„Nu e capra cu trei iezi, e Olguța și are doar un iezișor, care datorită colegilor noștri, tare s-a mai bucurat să-și vadă mama teafără, întorcându-se la turmă, după o peripeție care putea să o coste viața.
Cum s-a petrecut totul? Ei bine, pe când Olguța încerca să-și învețe iedul cum se execută salturile spectaculoase, nu a observat puțul acoperit doar cu niște crengi, de la marginea unei gos­po­dării din satul Crișan și într-o clipită a dispărut în fântâna care părea fără fund.
Ce a urmat, vă imaginați… Atât iedul cât si Olguța au început să țipe unul după altul și după ajutor, până ce sătenii au realizat că ceva grav s-a întâmplat. Când au văzut care era situația și că nu aveau cum să rezolve problema, au sunat la 112, pentru a cere sprijinul sal­vatorilor.
În scurt timp, colegii noștri de la Secția de pompieri Brad au ajuns la locul unde se întâmplase necazul, unul dintre ei a coborât în fântâna adâncă de circa 6 metri, în câteva minute Olguța a fost scoasă la suprafață, nevătămată, și viața tuturor și-a continuat cursul firesc.
Felicitări, Mircea, Cosmin, Arthur, Sorin și Alexandru!
Fiecare suflet salvat vă aduce cinste și prețuire”, anunță cei de la ISU Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura