Obsedat sexual prins de polițiști

Septuagenarul a făcut mai multe vic­time, printre ele și două fetițe

 

„Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune având ca şi re­zultat depistarea și reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Deva, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de agresiune sexual”, au anunțat polițiștii.

A recidivat
„Poliţiştii au stabilit că bărbatul acţiona pe timp de zi, pe raza municipiului Deva, unde viza persoane de sex feminin, pe care le pi­păia în zonele intime. Părţile vătămate care au sesizat Poliţia cu privire la agresiunile sexuale la care au fost supuse sunt femei cu vârste cuprinse între 22 şi 64 de ani, dar şi două minore în vârstă de 12 ani”, a informat IPJ Hunedoara. Ancheta a fost îngreunată de faptul că o parte dintre victime nu au dorit să depună plângere penală, iar o parte dintre martorii acestor incidente au fost reticenţi în a furniza poliţiştilor informaţii în vederea constituirii materialului probator. Obsedatul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției mu­nicipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale. Totodată, poliţiştii continuă cerce­tă­rile pentru stabilirea întregii activități in­fracționale a celui în cauză. Bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti în luna mai a acestui an (ulterior fiind plasat sub control judiciar), pentru comiterea unei infracţiuni de tâl­hă­rie, asupra agentului de pază al unui ma­gazin, din care a sustras diferite produse.
Septuagenarul intenționa să părăsească incinta unui magazin din Deva, cu mai multe produse pe care le-a sustras de pe raft. Acesta a fost abordat în zona ușilor de ac­ces în magazin de către agentul de pază al ma­gazinului, iar pentru a-și asigura scă­pa­rea cu bunurile sustrase, l-a lovit cu o um­bre­lă în zona capului pe paznic. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.