Obosiţi, drogaţi, teribilişti sau inconştienţi?

03-drogati-sau-beti-img-20161004-wa0000Maximilian Gânju

Au blocat un drum care face legătura dintre Petroşani şi Petrila, iar pentru ca şoferii să poată circula a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor. Protagoniştii incidentului sunt doi tineri din localitate, ambii fiind cercetaţi penal.
Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul prânzului, pe drumul care face legătura localităţii Petrila de Petroşani, imediat după o traversare a căii ferate industriale care duce la fosta Mină Petrila. Şoferul unui autoturism a oprit brusc şi a blocat un sens de circulaţie, iar martorii spun că s-a luat la ceartă cu un alt amic aflat pe scaunul din dreapta. Imediat s-a format o coloană de maşini şi martorii mai spun că degeaba au încercat să-i convingă pe tineri să deblocheze drumul, astfel că au fost nevoiţi să sune la Poliţie.
„Au oprit maşina şi se certau, gesticulau. O maşină de poliţie aflată în trafic a venit unde erau ei, iar poliţiştii au tras autoturismul din drum pentru a debloca circulaţia. Ei abia se mai ţineau în picioare, arătau ca şi cum ar fi băuţi”, a spus unul dintre martori. Poliţiştii petrileni l-au testat pe şofer şi au constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Tânărul, dar şi pasagerul, au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru recoltarea de probe biologice, pentru a se stabili dacă au consumat substanţe interzise.
„Şoferul a susţinut că i s-a stricat maşina, că nu a mai pornit şi că n-a oprit intenţionat. A refuzat recoltarea de probe biologice, i s-a întocmit dosar penal şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru refuz de recoltare probe biologice”, a declarat şeful Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie. Totodată, echipe de criminalişti şi poliţişti judiciarişti au efectuat şi o percheziţie la autoturismul celor doi, dat fiind faptul că poliţiştii îi suspectau de consum de droguri. Surse demne de încredere spun că în autoturism au fost găsite foiţe de ţigări, dar şi alte probe care vor fi analizate de specialişti pentru a se constata dacă este vorba de substanţe interzise.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare