Politica si administratie

Obiectivele comunitare din Deva, supravegheate cu camere video

Ieri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareş (foto), a declarat că vor fi montate camere video de supraveghere la terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii, dar şi la alte obiective de investiţii. Scopul este clar, acela de prevenire a distrugerii investiţiilor.
„Toate investiţiile, fie că sunt terenuri de sport sau locuri de joacă pentru copii, vor avea incluse, din proiect, montarea unor camere de supraveghere. Unde va exista posibilitatea, camerele video vor fi legate cu serverul Poliţiei Locale, iar celelalte vor fi prevăzute cu stocare de date, în aşa fel încât orice problemă să poată fi văzută, iar Poliţia să-şi facă datoria“, a afirmat viceprimarul Răzvan Mareş.
Decizia de a monta camere video de supraveghere vine după ce primăria a fost nevoită să facă reparaţii de peste 10.000 de lei la un loc de joacă, unde s-au produs stricăciuni. „Este vorba de un loc de joacă din zona Bejan, unde au fost rupte scaunele şi s-a deteriorat un gard. Este un act de huliganism, aflat acum în atenţia poliţiştilor. Nu putem sta după fiecare cetăţean iresponsabil, care asta înţelege să facă cu bunurile comunităţii. Sper să fie prinşi cei care au devastat acel loc“, a spus Răzvan Mareş, viceprimarul municipiului Deva. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura