Oare chiar se vor repara străzile din Ilia distruse de transportatori?

3 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Locuitori din comuna Ilia ne-au semnalat o situaţie care nu este nouă, dar care se pare că re­vine tot mai des. Este vorba de străzile Traian şi Unirii, din satul Ilia, care sunt distruse, carosabilul este praf, casele oamenilor sunt crăpate. Disperaţi, sătenii s-au dus iar cu jalba-n proţap la Marius Omotă (foto) primarul din Ilia.
Am mai relatat această situaţie, dar suntem obligaţi să revenim, deoarece lucrurile sunt departe de a se fi rezolvat. Din cauza transpo­rturilor grele, cele două străzi, care fac parte din Drumul Judeţean 706 sunt pline de gropi.
„Au venit zilele trecute mai mulţi săteni şi mi
s-au plâns de problema lor. Am încercat, de-a lungul timpului, să-i fac pe transportatori să circule cu viteză mai mică în această zonă. Am reuşit, cu mici excepţii. Drumul respectiv este foarte cir­culat, avem lucrările de reabilitare a căii ferate pe teritoriul comunei noastre şi se fac transporturi de materiale. Casele oamenilor au crăpat. Am luat legătura cu cei de la Consiliul Judeţean, fiind vorba de un drum judeţean, ei îl administrează. Preşedintele Mircea Bobora s-a deplasat vineri aici, în comună, pe străzile respective, să vadă care este situaţia. Oamenii l-au aşteptat şi i-au explicat ce probleme au. Domnul Bobora a spus că drumul va fi reparat în această săptămână. Dacă va fi aşa, este o dovadă de profesionalism şi responsbilitate din partea acestuia”, a declarat Marius Omotă, primarul comunei Ilia.
Contactat, şeful Consiliului Judeţean Hune­doara, Mircea Bobora, a declarat că sigur drumul respectiv, pe străzile Traian şi Unirii, din comuna Ilia, va fi reparat în aceste zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o şefă mai mică este pe cale să-şi piardă influen­ţa pe care a avut-o ani mulţi...

Minoră de 15 ani ,,furată” de fostul concubin

Duminică noaptea, în jurul orei 01:00, dis­pecerul de serviciu din cadrul Poliţiei municipiului Orăştie a fost sesizat că o minoră...

Iresponsabili prinşi beţi la volan pe drumurile din judeţ

Mircea Crivăţ Aproape nu există zi ca poliţiştii rutieri să nu depisteze pe drumurile din judeţ şoferi care circulă cu...

Închide