Oana Timiş este liberă

6 decembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Sorina Popa

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins ca inadmisibile recursurile formulate de procurorii DIICOT, la decizia prin care Tribunalul Hunedoara a dispus eliberarea sub control judiciar a Oanei Timiş (foto), arestată în dosarul „Ketamina”.

Respinse ca nefondate

Oana Timiş (21 de ani) şi alţi doi tineri judecaţi în dosarul „Ketamina” au fost eliberaţi vineri, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis să respingă propunerile procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, de menţinere a stării de arest. „Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile formulate de D.I.I.C.O.T., împotriva încheierii Tribunalului Hunedoara din 29 noiembrie 2010, prin care au fost admise cererile de eliberare provizorie sub control judiciar, formulate de inculpaţii Timiş Oana, Câmpeanu Alin şi Câmpeanu Mircea. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpaţii urmând să fie judecaţi în stare de libertate, cu condiţia respectării obligaţiilor stabilite de instanţă: să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea instanţei, să se prezinte la instanţă la fiecare termen de judecată şi ori de câte ori sunt chemaţi, să se prezinte la Poliţia desemnată cu supravegherea, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori sunt chemaţi. De asemenea, ei sunt obligaţi să nu-şi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme, să nu ia legătura cu nici unul dintre inculpaţii din prezenta cauză sau cu martorii propuşi prin actul de sesizare, să nu comunice cu aceştia, direct sau indirect”, se precizează în comunicatul de presă al Curţii de Apel Alba Iulia, semnat de Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al instanţei respective.

Reamintim că în dosarul „Ketamina“ au fost arestate preventiv 29 de persoane, fiind acuzate de săvârşirea unor infracţiuni legate de traficul unor droguri de risc (ketamină). Această cauză se judecă la Tribunalul Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Garz spune:

    Bravo Domnule Predoiu
    In sfarsit ai eliberat o fata nevinovata. La noi in USA toti cei arestati sub acuzatia de trafic de DROGURI, sunt eliberati dupa 29 de zile si judecati in stare de libertate.
    Pacat ca nu va putea lucra in Europa pe nici o functie .
    Si apropo domnule ministru cum se traduce din romana in engleza-americana droguri-USOARE ???

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani

Bulina neagră

Ilie Botgros, primarul oraşului Aninoasa

Amor primejdios. În loc de sex, a primit bătaie!

Ai grijă cu cine vrei să te cuplezi, pentru că există riscul să rămâi şi cu buza umflată, şi bătut...

Închide