Oana Frânc, aleasã şefã la TSD Deva

Tineretul social-democrat din Deva şi-a ales conducerea, sâmbătă, Oana Frânc (foto) fiind desemnată în funcţia de preşedinte, după un interimat de trei luni pe acest post. Ea a fost aleasă în funcţie cu un număr de 70 de voturi. De asemenea, a fost votat şi Biroul de conducere a TSD Deva, format din 21 de membri.
Şefa de la TSD Deva îşi propune, acum, când este titulară, să continue proiectele culturale, cele pentru ajutorarea elevilor cu probleme financiare şi să sprijine valorile societăţii. „Suntem tineri, plini de entuziasm şi suntem convinşi că şi efortul nostru pentru o schimbare în bine a societăţii este luat în calcul. Noi întindem o mână de ajutor fiecăruia şi credem în egalitatea de şanse. Fac un apel la tineri, să vină, să se înscrie în TSD şi să luptăm împreună”, a declarat Oana Frânc, preşedintele organizaţiei Tineretului Social-Democrat din Deva. (S. Popa)

10 comentarii la „Oana Frânc, aleasã şefã la TSD Deva

 • 13 februarie 2012 la 10:30
  Legătură permanentă

  Eugen si Petrica(lovely)!Simt in aer o urma, defapt ce zic eu urma?!?!…simt un maxim de invidie… dragii mei…va racaie, asa-i?..sau care este problema voastra? probabil ca din cauza felului dvs de a fi sunteti niste loseri la ora actuala..probabil ca daca ati avea o viata implinita nu ati alege sa va faceti de „marmelada” cu tot felul de povesti deja intalnite si la comment-urile altor articole.. asta imi da de gandit ca atat va duce „bostanul” iar genul dvs. atat stie atat face..
  Sincerele mele felicitari domnisoarei Franc!

 • 13 februarie 2012 la 12:52
  Legătură permanentă

  Draga Vasilica, tin sa te anunt ca numele meu este real! Spre deosebire de ceilalti frustrati anonimi! Si daca vroiai tu sefia TSD-ului poate ca trebuia sa te inscrii pe lista de candidati! Dar cum trenul trece o singura data prin gara…iti urez sa astepti pe urmatorul! poate reusesti sa-l prinzi! Succes, dar ai grija la vreme sa nu ramai inzapezit!

 • 13 februarie 2012 la 13:05
  Legătură permanentă

  Felicitari Oana! Prin actiunile desfasurate ai dat dovada ca potiface lucruri frumoase! Iti doresc succes!

 • 13 februarie 2012 la 13:08
  Legătură permanentă

  Ar fi bine daca si celelalte partide politice ar avea initiativele TSD-ului! Felicitari tinerilor politicieni!

 • 13 februarie 2012 la 14:47
  Legătură permanentă

  Pe toți ii doare capul de ce face celălalt, fără sa se uite in ograda lui! Oameni buni, începerii si voi sa faceți câte ceva si mai apoi vorbiti de cel de lângă voi! Sa știți ca munca e grea! E mult mai ușor sa stai in fata calculatorului si sa scrii!

 • 13 februarie 2012 la 15:33
  Legătură permanentă

  …Linişteeeee!!! E frumoasă foc!!! Felicitări PSD !!!…a-ţi adus ceva de calitate !!!

 • 13 februarie 2012 la 16:17
  Legătură permanentă

  mda, o adevarata mostra de inalta competenta si moralitate, unul din marii avocati ai acestei tari …
  ma pufneste plansul cand vad cine e promovat in romania !!!

 • 13 februarie 2012 la 16:40
  Legătură permanentă

  OANA FRANC ESTE IN EMISIUNE LA ANTENA 1 DEVA ,POATE NU STIATI CINE SUNT PATRONII LA ANTENA 1 DEVA ,AFLATI ACUM ,PETRE MARGINEAN 51% SI ADRIAN CALIMENTE 49% ,PRIETENII STIU DE CE .

 • 14 februarie 2012 la 13:46
  Legătură permanentă

  Da buna e buna !!! Ce vreti ? … nu ajunge fistecine,
  asa,presedinte TSD . Tra sa corespunda putin la Negoita sa fie putin da Vanghelie si treaba merge :)))
  Inainte tovarasi !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.