Actualitate

O pisică adoptată de la adăpost a devenit vedetă pe internet. Este pasionată de ciclism și alpinism și s-a dat chiar și cu parapanta

Un francez de 33 de ani, pa­sionat de ciclism și sporturi ex­treme, și-a găsit un companion neobișnuit pentru aventurile lui – o pisică. Felina este de ceva timp vedetă incontestabilă pe rețelele sociale, unde are multe fotografii care o surprins în ipostaze neaș­tep­tate.

„Cathode este o pisică foarte cu­rioasă, iar eu fac mult sport și am vrut să împărtășesc cu ea asta. Așa că, la două luni după ce am adop­tat-o, am început să mergem pe bicicletă împreună. A fost grozav și i-a plăcut. Prima dată când am luat-o pe Cathode cu mine am pus-o într-un coș, în față, era întuneric și ni­meni nu ne putea deranja. Cathode a fost foarte curioasă și i-a plăcut mult”, povestește Rémy. După asta, Cathode l-a însoțit pe Rémy pretutindeni, iar fotografiile pos­tate pe rețelele sociale sunt do­va­da că pisica a făcut alpinism, schi, s-a dat cu parapanta și nu a stat departe nici măcar de sporturile ex­treme acvatice. De cele mai multe ori, Cathode poartă și echi­pa­ment de protecție special con­fecționat pentru ea.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura