O nouă victimă a înşelătoriilor prin telefon

10 august 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

05 telefon (2)Din câte se pare nu trece nici măcar o zi fără ca vreun hunedorean să nu pice în plasa escrocilor. După nenumăratele sesizări făcute la Poliţie de către diverse persoane care au fost trase pe sfoară în mai multe feluri, un alt caz a intrat în atenţia oamenilor legii.
Zilele trecute, o femeie de 40 de ani, din Orăştie, s-a plâns la Poliţie că a fost victima unei înşelătorii. Acesta a fost sunată de către un necunoscut, care s-a recomandat angajat al unei companii de telefonie mobilă şi a minţit-o că este câştigătoarea unui premiu de 5.000 de euro. Ca să intre în posesia premiului, victimei i s-a spus să depună într-un cont suma de 300 de lei, bani ce ar reprezenta impozitul pentru respectivul câştig. Femeia de bună credinţă nu a stat mult pe gânduri şi a mers la bancă să depună banii, aşteptând cu nerăbdare să primească premiul promis, lucru care nu s-a mai întâmplat. În vederea recuperării prejudiciului, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Orăştie au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări în vederea identificării suspectului. (N. Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Craciunesc Loredana spune:

    si eu am fost sunata cu nr ascuns si mi9 s-a zis ca am castigat 100 euro pt convorbirile efectuate,dar eu stiind de inselaciuni i-am inchis tf in nas la stimata doamna ca era femeie!!!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
N-a avut loc de biciclistă

O femeie în vârstă de 49 de ani, în timp ce mergea regulamentar cu bicicleta, a fost acroşată de un...

Era prea beat, ca să fie atent

Din câte se pare, unii şoferi urcă atât de beţi la volan, încât provoacă accidente şi cu maşinile care sunt...

În loc de păstrăvi, au pescuit amenzi

Doi bărbaţi din comuna Pui au fost prinşi în timp ce pescuiau fără a deţine permis, conform legislaţiei în vigoare....

Închide