Comunitate

O nouă premieră la Teatrul din Petroșani

Vineri, 20 ianuarie, de la ora 18, are loc o nouă premieră la Teatrul I.D.Sîrbu din Petroșani. Un spectacol despre „viețile” actorului și „morțile” personajelor!

 

Întrebări

„Infernales Machinery” este un spec­tacol regizat de Ovidiu Radu, în care joacă actrița Oana Crișan, care ne va prezenta condiția „schizoidă” a acto­rului. Când trăiește cu adevărat un actor, când joacă sau când e „civil”? Dar când este el și când este personajul pe care îl joacă? Dar personajele? Ele trăiesc și mor? Sunt doar câteva întrebări la care spec­tacolul caută răs­punsuri, mixând fragmente din „Antigona” de Sofocle, „Trei surori” de Cehov, „Dansul mor­ții” de Strindberg și contribuții originale ale celor doi artiști, ne anunță cei de la Teatrul din Petroșani.
„Am ales să lucrez un spectacol-mo­no­dramă din dorința de a spune o po­ves­te. A mea. Și a altora. E un exercițiu de sinceritate. Am ales teatrul drept groapa mea de nisip, în care imaginez și distrug lumi întregi. Sincer, mă bucur enorm când oamenii se bucură să mă vadă, să mă întâlnească. Într-o mono­dra­mă avem prilejul de a ne întâlni, de a ne privi în ochi și de a mai spune o po­ves­te”, mărturisește actrița Oana Crișan.
Biletele se pot cumpăra de la casieria teatrului, de marți până joi între orele 8-17, vineri între orele 8-13 și cu o oră înainte de începerea spectacolului. Biletele se pot achiziționa și online, pe platforma https://www.iabilet.ro/bilete-petrosani-infernales…/…

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura