Stiri

O nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă

04 ajofm Bursa locurilor de munca (11)
Şomerii hunedoreni vor avea şansa să-şi găsească o slujbă, la o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM). Acţiunea se va desfăşura miercuri, în reţeaua teritorială a instituţiei, adică la agenţiile acesteia din Deva, Simeria, Hunedoara, Orăştie, Călan, Haţeg, Petroşani, Lupeni, Vulcan şi Brad, între orele 9 şi 13. „Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 25 noiembrie 2015 la A.J.O.F.M. Hunedoara, cu sediul în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, telefon 0254-216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă“, anunţă Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara. (M.Şerban)

5 comentarii la „O nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă

  • Lasati vrajeala, comunistilor. Cine naiba face angajari in prag de iarna ?

  • Tot la fel se faceau nenumarate burse si pe vremea lui porcovan vasile, alias faraonul ajfm, sa dea bine la partid pe de-o parte si la fraieri pe de alta parte.

  • Bursa ca bursa, dar e una Alina pe-acolo, cica venita de pe la DGFP-adica de la finante. Asta cica e monument de prostie, 3 angajate au plecat din cauza dumneaei, ne mai putand suporta idioteniile si sclifoselile acestei ” specialiste” , pusa in functie de dir. adjunct si uitata pe-acolo dintr-o imensa gresala a senatorului Haralamb Voichitoiu.

  • Ha, ha, ha, Alina Bulina Mihet ! A fost colega noastra, acum spalati-va pe cap cu ea. E priceputa la toate, bine ca prostia nu doare. Aici oricum n-o mai primeste nimeni, e clar.

  • S-o fi dat la fund, chiar n-am mai vazut-o. Toata ziua se vantura prin oras cu un duster alb al firmei. Daca n-o intreaba nimeni de sanatate…, lasa Mimi, para-va bine ca scaparati de ea, oricum inapoi nu se mai intoarce. Am auzit si eu ca are mari figuri pe cap de cand s-a dat cu generalul Oprea. Sa se roage sa i se deschida parasuta cand o cadea, ca altfel e belea mare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura