O nouă donaţie de la ArcelorMittal către spitalul din Hunedoara

23 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

ArcelorMittal continuă seria donaţiilor făcute Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, de curând oferind sprijin pentru compartimentul Urologie din cadrul secţiei de Chirurgie, prin achiziţionarea de instrumentar chirurgical. Sponsorizarea este în valoare de peste 21.000 de lei.
„Ţinând cont de faptul că instrumentarul medical era învechit, necesarul de instrumentar nou era unul foarte mare. De altfel, am mai fost ajutaţi şi în trecut de către ArcelorMittal, ultima sponsorizare fiind primită în luna mai 2018 şi constând într-un aparat pentru vizualizarea venelor prin proiecţia pe piele a imaginii, destinat secţiei de Pediatrie. Aş vrea să aduc mulţumiri conducerii companiei pentru întreaga implicare arătată de-a lungul anilor în sprijinirea sistemului sanitar local, prin donarea de echipamente de ultimă generaţie, care sporesc calitatea serviciilor medicale destinate comunităţii hunedorene”, a afirmat Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.
Compartimentul Urologie dispune de 10 paturi, iar întreaga secţie de Chirurgie numără 52 de paturi, organizate în 25 de saloane. Mai trebuie amintit că atât ArcelorMittal Hunedoara, cât şi SEWS-R Deva donează în mod constant aparatură performantă spitalului hunedorean. Motivul principal care stă la baza unor astfel de demersuri este faptul că foarte mulţi angajaţi ai celor două societăţi provin din municipiu, fiind trataţi de unitatea sanitară de aici.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Dar aer curat când?
    Desprafuirea aia când se repara!?
    Duduia blondă e managerul?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 24.01.2019

Aurel Ciurar, tânăr din judeţ Pentru că împreună cu alţi complici, a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de tâlhărie calificată,...

Bulina albă, 24.01.2019

Tudor Darie, agent şef în cadrul Postului de Poliţie Dobra Pentru că a fost recompensat cu Emblema de Onoare a...

Gura lumii, 24.01.2019

Vacanţa de sărbători le-a cam tăiat pofta de lucru. Spun cârcotaşii că mai mulţi justiţiari dintr-o zonă cu lămpaşe ar...

Închide