ActualitateFlash

O nouă amânare în procesul lui Hada

Cristina Ghenea

Magistraţii au amânat, din nou, cauza în care conducerea Primăriei Hunedoara este judecată pentru fapte de corupţie. Totuşi, ieri, s-a făcut un pas înainte în acest dosar, depunându-se expertiza privind recalcularea prejudiciului stabilit de către procurori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, este pentru a treia oară când procesul se amână, deoarece nu a fost prezentată expertiza respectivă. “Efectuarea raportului, solicitată la începutul acestui an, a fost finalizată şi urmează ca expertiza să fie analizată la următorul termen de judecată, stabilit de magistraţi pentru data de 8 mai“, a declarat Cosmin Muntean. Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, viceprimarul Robert Dan şi doi funcţionari publici implicaţi în dosar – Daniela Căpâlnă, şefa Serviciului Buget – Finanţe şi Ioan Ţiplea, fost inspector de specialitate la Compartimentul Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Hunedoara – au fost trimişi în judecată în iunie 2011, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi pentru complicitate la conflict de interese. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii anticorupţie, este vorba despre încheierea nelegală a unor contracte de achiziţii publice, în valoare totală de 171.212 de lei.

2 comentarii la „O nouă amânare în procesul lui Hada

  • Ovidiu Hada a fost sprijit de Mircea Ion Molot ,o parte din banii furati de Ovidiu Hada au ajuns in buzunarele lui Mircea Ion Molot. Doi hoti care vor pierde alegerile.

  • Primarul Hunedoarei pe langa acest dosar daca nu stiti mai are si alte probleme judiciare si nu va puneti intrebarea de ce a plecat in strainatate asa brusc si apoi a revenit puternic a castigat alegerile din 2008 si acuma nu stie cum sa faca sa castige sa nu il lege dna ??? Din vorbele unor apropiati a lui Ovidiu Hada ar fii ca acesta ar fii violat o minora cand era mai tanar si apoi a fugit in America si pentru aceasta fapta nu se face nimica sau doar pt unii este valabil legea si pt unii pauza ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura