O nouă amânare în procesul brokeriţei hoaţe

Cristina Ghenea

Procesul brokeriţei Adriana Constantin (foto) este departe de a fi încheiat. Deşi deveanca este judecată încă din 2009, iar magistraţii arădeni au condamnat-o la 10 ani de închisoare, cu executare, sentinţa irevocabilă întârzie să apară. Ieri, judecata recursului a fost din nou amânată.

Dosarul brokeriţei din Deva a ajuns pe rolul Curţii de Apel Timişoara în luna noiembrie a anului trecut, după ce 39 dintre părţile implicate, inclusiv inculpata Adriana Constantin, au declarat apel împotriva hotărârii instanţei de la Arad. „La termenul de astăzi (n.r. ieri), instanţa a dispus amânarea judecăţii pentru data de 28 februarie“, a declarat Denisa Botoca, reprezentant al Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia.
În perioada martie 2002 – decembrie 2008, Adriana Constantin, în calitate de director al sucursalei Deva a SC BROKER SA Cluj-Napoca, a înşelat un număr de 271 persoane, prin folosirea unor mijloace frauduloase, cu ocazia încheierii unor contracte de intermediere pentru efectuarea de investiţii pe piaţa de capital, fără a le înregistra în evidenţele contabile. În total, valoarea prejudiciului produs celor înşelaţi se ridică la peste două milioane de euro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.