ActualitateFlash

O nouă amânare în dosarul lui “Mărgan”

Carmen Cosman

Magistraţii hunedoreni au pronunţat o nouă amânare în dosarul în care Cornel Crâznic (foto), zis „Mărgan”, cere contopirea pedepselor la care a fost condamnat pe teritoriul României.


Avocatul lui „Mărgan” spune că motivul pentru care s-a acordat un nou termen de judecată este că până  acum, nu a ajuns cazierul clientului său din Spania.  Cornel Crâznic are trei condamnări, cea mai mare fiind de cinci ani. Hunedoreanul a cerut instanţei şi schimbarea regimului de detenţie, susţinând că se află în regim închis, deşi ar trebui să beneficieze de regimul semi-deschis, ca urmare a anilor de condamnare pe care îi are de executat.
„Mărgan“ se află, la ora actuală, încarcerat la Penitenciarul Aiud, unde a fost tranferat, în decembrie anul trecut, de la Penitenciarul Bârcea Mare. Cornel Crâznic a fost capturat în Spania, unde se ascundea de anchetatori sub numele Alexandru Florin Bălan, fiind arestat şi acolo în repetate rânduri. El s-a sustras în acest fel de executarea pedepsei cu închisoarea pentru vătămare corporală gravă, pronunţată după ce grupul infracţional condus de el a fost destructurat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura