O investiţie de 20 de milioane de euro inaugurată la Deva!

Centrul Logistic WDP Industrial Park va asigura 300 de locuri de muncă!

Adriana Năstase
Investiţia Companiei Warehouses De Pauw Romania – Centrul Logistic WDP Industrial Park, a fost inaugurată ieri, la Deva (zona Cris­tur), în prezenţa primarului reşedinţei de judeţ, Florin Oancea şi a prefectului de Hune­doara, Călin Marian.

Jumătate acum, jumătate la anul
„Este vorba despre investiţia companiei belgiene Warehouses De Pauw Romania, din al cărui portofoliu de clienţi fac parte Metro (Bucureşti), Auchan (Bucureşti), Ursus Bre­weries (Buzău), Aeronamic Eastern Europe (Sibiu), Pirelli (Slatina), Iron Mountain (Pău­leşti), LPP (Bucureşti) şi acum Carrefour Deva. În prima etapă a acestui plan de dez­voltare al companiei belgiene la Deva au fost investite peste 20 de milioane de euro. Centrul logistic (hale industriale) va fi operat de Carrefour pentru întreaga Transilvanie şi va crea 300 de locuri de muncă în municipiul Deva. Anul viitor, în etapa a doua, compania belgiană va investi încă 20 de milioane de euro la Deva. Investiţia finală a companiei belgiene în municipiul nostru va fi de 40 de mi­lioane de euro. Este cea mai mare in­ves­tiţie privată din municipiul Deva din ultimii 15 ani, începută în primul meu mandat de pri­mar! Le mulţumesc investitorilor belgieni că au ales Deva şi totodată mulţumesc firmelor locale care s-au implicat în construcţia spa­ţiilor industriale. Împreună am reuşit să de­păşim toate obstacolele care ne-au stat în cale. Şi nu au fost puţine. Dezvoltarea me­diului de afaceri şi crearea de noi locuri de muncă în municipiul Deva sunt pe lista priorităţilor administraţiei publice locale”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, la inaugurarea proiectului.

„Este important că se construieşte”
„Este foarte important că în judeţ se construieşte şi se creează locuri de muncă pentru hunedoreni, în această perioadă în care economia are de suferit din cauza pan­demiei. Trebuie făcut tot ce se poate pentru a sprijini mediul de afaceri.” a declarat Călin Marian, prefectul judeţului Hunedoara.

3 comentarii la „O investiţie de 20 de milioane de euro inaugurată la Deva!

 • Pingback: 11 Noiembrie: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec

 • 31 decembrie 2020 la 14:57
  Permalink

  Unde se poate depune cv-ul?

 • 5 ianuarie 2021 la 14:02
  Permalink

  Bună ziua sunt interesată unde pot trimite cv-ul meu pentru recrutare?

  MULȚUMESC

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare