ActualitatePolitica si administratie

O infrastructură rutieră sigură şi modernă în judeţul Hunedoara, una din priorităţile şefului de la Judeţ

Adriana Năstase

„Consiliul Județean Hunedoara are în administrare o rețea generoasă de drumuri județene, astfel că efortul de a avea căi de acces viabile este unul considerabil. În egală măsură, avem monumente istorice de mare valoare, zone turistice din ce în ce mai căutate, dar și alte obiective care merită cunoscute. De aceea, ne străduim să asigu­răm, prin programul anual de întreținere și reparații, intervențiile necesare pe dru­mu­rile noastre județene care duc spre zonele de agrement și spre obiective turistice, dar și modernizarea unor sectoare puternic degradate sau aflate la stadiul de drumuri de pământ.
Vă anunț că, în aceste zile, se repară drumul județean spre localitatea Teliucu Inferior, prin turnarea de covor asfaltic. Pe durata lucră­rilor, se va circula alternativ pe un singur sens. Îi rog pe conducătorii auto să circule cu aten­ție pe acest sector de drum și să respecte semnalizările piloților de trafic”, spune pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.
„În cadrul ultimei ședințe extraordinare a CJ Hunedoara, au fost alocate fonduri pentru modernizarea sau reabilitarea unor sec­toare de drum județean, după cum urmează:
DJ 709F, în Masivul Parâng – modernizarea sectorului de la Pilonul 17 al telescaunului până la școala sportivă, drum de pământ puternic degradat de torenți pe unele tron­soane, DJ 687F, în Ținutul Pădurenilor, drumul spre comuna Lelese – reabilitare, DJ 687E, în Ținutul Pădurenilor, drumul spre Poienița Voinii (com. Bunila), satul natal al marelui interpret Drăgan Muntean – modernizare, DJ 707, în Țara Zarandului, drumul de la Vața de Jos la limita cu județul Arad – faza de întocmire documentații. Pentru moderni­zarea integrală a acestui drum, CJ Hunedoara și CJ Arad intenționează să obțină fonduri euro­pene nerambursabile”, a adăugat Laurențiu Nistor (medalion), șeful Consiliului Județean Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura