ActualitateEveniment

O femeie și copila ei, rănite într-un incendiu într-un bloc din Hunedoara

Hunedoreanca rănită în urma incendiului produs la un apartament din municipiul Hunedoara, și fiica acesteia de un an, au fost transferate la o clinică din Timișoara.

Incendiul s-a produs vineri dimineața într-un apartament aflat la etajul nouă al unui bloc de pe strada 22 Decembrie, din municipiul Hunedoara. Deflagrația s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze în bucătăria apartamentului. Femeia a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului, iar fiica acesteia a suferit arsuri ușoare.

Deflagrația nu a fost urmată de incendiu şi nu a fost necesară evacuarea locatarilor din apartamentele alăturate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. „Din primele cercetări, se pare că în bucătăria apartamentului respectiv ar fi avut loc o acumulare de gaze, în urma cărei s-a produs o explozia, care a produs pagube materiale şi rănirea a două persoane aflate în interiorul apartamentului, respectiv: o tânără în vârstă de 27 de ani şi fiica acesteia, în vârstă de un an şi trei luni. Persoanele rănite au fost transportate la U.P.U. Hunedoara, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate (ulterior, acestea fiind transferate la o unitate medicală din Timişoara). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii deflagraţiei şi valoarea pagubelor materiale cauzate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.