Categories: Actualitate

O femeie a decedat într-un accident de circulaţie pe DN 66, în localitatea Băniţa

O femeie a decedat şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie care s-a petrecut ieri, pe DN 66, în localitatea Băniţa după ce şoferul autoturismului în care se aflau victimele a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă.

A intrat pe contrasens
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, autotu­ris­mul era condus de un şofer de 56 de ani, din Caransebeş, şi circula de la Petroşani spre Haţeg. Într-o curbă deo­sebit de periculoasă la dreapta, maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Baru, judeţul Hunedoara.
„În urma evenimentului a rezultat de­cesul unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, pa­sageră pe locul stânga spate în auto­turismul condus de către bărbatul în vârstă de 56 ani, vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 35 de ani,
din în municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, pasager în acelaşi auto­turism, precum şi a conducătorului în vârstă de 56 de ani”, a precizat sursa citată. Persoanele rănite au fost trans­portate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru îngrijiri medicale. Şo­ferul autoturismului care a pătruns pe contrasens, a fost testat cu aparatul etilo­test, iar rezultatul a fost negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă. (A.Năstase).

Mesagerul Hunedorean