Categories: Actualitate

Şapte răniţi în urma unui teribil accident provocat de un tânăr

Maximilian Gânju

Un grav accident rutier a avut loc pe DN 66, pe raza comunei Băniţa, iar vinovat de producerea lui este un tânăr care a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă şi a ajuns pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism.

Şapte persoane au fost rănite în urma impactului violent, iar una dintre victime este în stare gravă. ”Un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroşani spre Haţeg, pe raza localităţii Merişor, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un braşovean de 61 de ani”, a declarat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Şoferul unuia dintre autoturisme a avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ale ISU Hunedoara, după ce a rămas prins între fiarele contorsionate. Cinci victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte două au fost rănite uşor şi li s-a acordat asistenţă la faţa locului. ”La intervenţie au fost trimise două autospeciale de descarcerare şi două ambulanţe SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, o autospecială SAJ Hunedoara şi una SMURD de la Petrila. Pentru a putea scoate una dintre persoanele rănite a fost nevoie de descarcerare, răniţii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului vinovat şi-l cercetează pentru vătămare corporală din culpă. Tot din cauza vitezei foarte mari cu care circulă şoferii pe serpentinele de la Merişor-Băniţa, în aceeaşi zonă, un alt accident rutier grav s-a produs în urmă cu doar câteva ore, însă nimeni nu a fost rănit.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

20 de ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

20 de ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

20 de ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

20 de ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

21 de ore ago