Eveniment

Un mort şi mai mulţi răniţi în primele zile ale lui 2019

Maximilian Gânju

A ieşit din birt direct în şoseaua naţională şi a fost spulberat de o maşină. Accidentul mortal a avut loc pe DN7, în a doua zi a anului, iar victima este un bărbat de 58 de ani din Ilia.
Potrivit poliţiştilor, bărbatul decedat încercase să traverseze drumul prin loc nepermis şi a fost surprins de o autoutilitară condusă de un pensionar de 60 de ani, din municipiul Deva. Tot la începutul anului, două femei au fost rănite grav în urma unui accident produs pe DN 68A, pe raza localităţii Lăpuşnic. Vinovat de producerea accidentului este un şofer maghiar de 51 de ani. Acesta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Timişoara. Două femei în vârstă de 42 de ani şi 45 de ani, din municipiul Timişoara, ambele pasagere pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar, au fost rănite grav. Şoferul nevinovat, cât şi un alt pasager din maşina sa au fost răniţi uşor. Alţi doi cetăţeni maghiari aflaţi în autoturismul care a intrat pe contrasens, respectiv un bărbat în vârstă de 74 de ani şi o femeie de 68 de ani, au suferit răni uşoare.
Un alt accident grav a avut loc în sudul judeţului, pe DN 66 A. Un tânăr de 31 de ani, din Bumbeşti-Jiu, conducea o maţină cu volan pe dreapta şi într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei, a lovit un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Vulcan. Şoferul nevinovat a fost rănit grav, iar un pasager din maşina sa a suferit rănit uşoare. Alţi doi pasageri din autoturismul înmatriculat în Anglia, respectiv o femeie în vârstă de 30 de ani şi un copil de 10 ani, au ajuns la spital din cauza rănilor suferite în urma accidentului.
De asemenea, sâmbătă, 5 ianuarie, un alt accident grav, soldat cu trei răniţi care au ajuns la spital, s-a înregistrat pe DN 76, pe raza localităţii Vălişoara. Vinovat a fost un tânăr de 27 de ani, care din cauza vitezei, într-o curbă, a intrat pe contrasens, tamponând frontal un autoturism care circula regulamentar.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago